Over ons

Zonnepanelen-Weetjes is de nummer 1 prijsinformatie site over zonnepanelen.

Andere ‘Weetjes’ websites

Zonnepanelen-Weetjes is onderdeel van een bredere groep ‘Weetjes’ websites. Deze websites geven inzicht in de kosten en prijzen van verbouwingen in uw huis of tuin.

België:

Nederland:

Homedeal

Vind via Homedeal de specialist voor elk project in of om je huis. Je vindt hier de beste deals van 5000 geselecteerde specialisten. Deze specialisten hebben al meer dan 1 miljoen projecten uitgevoerd.

Skydreams

De ‘Weetjes’ websites en Homedeal zijn onderdeel van Skydreams. Skydreams creëert nieuwe kansen en een online toekomst voor bedrijven die voornamelijk offline georiënteerd waren. Om dat te bereiken, brengen Skydreams’ marktplaatsen klanten en bedrijven op een zinvolle manier bij elkaar op het internet. Vanuit het Skydreams HQ in Utrecht werkt een divers, internationaal team aan het realiseren van onze droom: traditioneel offline industrieën een welvarende online toekomst geven. Naast Homedeal staat sinds 2021 Skydreams’ nieuwste platform Weddingspaces live en kan als startup bouwen op voortdurende steun van het krachtige Nederlandse moederbedrijf.