Offerte zonnepanelen

Met een offerte voor zonnepanelen krijgt u een goed beeld van de totaalprijs. Daarnaast kunt u door het vergelijken van offertes tot wel 40% besparen op uw zonnepanelen.

Gemiddelde prijzen van zonnepanelen

De prijzen van zonnepanelen zijn van vele factoren afhankelijk. Om toch een indicatie te krijgen van deze kosten, ziet u hieronder een overzicht van enkele gemiddelde prijzen:

# personen huishouden
Gem. elekt. verbruik per jaar in kWh# Wp om te voorzien (kWh / 0,85)
# panelen (350 Wp per paneel)
Gem. prijs zonnepanelen (incl. omvormer & installatie)
Gem. besparing per jaar
11.800
2.1207€ 3.150€ 396
22.800
3.29510€ 4.500€ 616
33.3003.88011€ 4.950
€ 726
43.900
4.59013€ 5.850
€ 858
54.4505.23515€ 6.750
€ 979

Bovenstaande prijzen zijn een indicatie en de exacte prijzen kunnen per situatie verschillen. Om toch achter de exacte prijzen voor zonnepanelen in uw situatie te komen, kunt u gratis en vrijblijvend offertes aanvragen van zonnepanelen specialisten in uw regio. Door het vergelijken van offertes vindt u eenvoudig de meest voordelige specialist in uw regio en kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van zonnepanelen.

Hoe werkt het?

Als u geïnteresseerd bent in het plaatsen van zonnepanelen, kunt u het beste offertes van meerdere specialisten aanvragen. Dit kunt u snel en eenvoudig doen door ons korte offerteformulier in te vullen, wat slechts 2 minuten in beslag neemt. Na het versturen van het offerteformulier, ontvangt u binnen 2 werkdagen op maat gemaakte offertes van maximaal 5 betrouwbare specialisten in uw regio. Deze offertes zijn uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Wanneer u alle offertes in huis heeft, kunt u de verschillende bedrijven en bijbehorende prijzen eenvoudig met elkaar vergelijken, om te zien welke zonnepanelen specialist voldoet aan uw wensen.

Zonnepanelen

Onderdelen van een zonnepanelen offerte

Niet alleen de totaalprijs uit de offerte is belangrijk. Wij adviseren u om ook goed te kijken naar hoe deze prijs is opgebouwd. Zo ziet u precies of de werkzaamheden en producten die de specialist heeft ingepland kloppen met uw verwachtingen. In een offerte voor zonnepanelen vindt u onder andere de volgende zaken terug:

  • prijs van de zonnepanelen
  • materiaalkosten
  • installatiekosten
  • voorrijkosten
  • btw

Offertes zonnepanelen aanvragen

Met behulp van een offerte voor zonnepanelen, krijgt u dus niet alleen een goed beeld van de totaalprijs, maar ook van hoe deze prijs is opgebouwd en welke werkzaamheden er verricht gaan worden. U staat altijd sterker als u meerdere offertes in handen heeft. U heeft dan namelijk een sterkere onderhandelingspositie. Wilt u in één keer offertes aanvragen van maximaal 5 zonnepanelen specialisten in uw regio? Vul dan ons offerteformulier in en kijk hoeveel u kunt besparen op uw zonnepanelen!