Zonnepanelen Almere

Bestel zonnepanelen in Almere als u wilt bijdragen aan een schoner milieu en ook nog eens flink wilt besparen op uw energiekosten. Zorg er dan wel voor dat u in zee gaat met de beste leverancier van zonnepanelen uit Almere.

Offertes vergelijken

Tot wel 40% op uw energierekening besparen, bent u benieuwd of dat voor u ook haalbaar is? Vul dan vandaag nog uw postcode in en ontvang gratis en vrijblijvend meerdere offertes van zonnepanelen installateurs uit de directe omgeving.

Dichtbij huis

Een installatiebedrijf uit uw eigen regio hoeft geen lange afstanden te rijden om uw woning te bereiken. Een kortere reistijd betekent dat u een lager bedrag aan voorrijkosten op de rekening zult aantreffen.

Almere en omliggende gemeenten

Zonne-energie specialisten uit de regio Almere zijn in de regel ook beschikbaar voor het plaatsen van zonnepanelen in:

  • Huizen
  • Lelystad
  • Muiderberg
  • Naarden
  • Zeewolde

Subsidie en rentekorting

In Almere Poort kunnen huiseigenaren, bedrijven en instellingen tot 31 december 2014 gebruik maken van een subsidieregeling voor zonne-energie. Het bedrag is 30% van de totale kosten, met voor particulieren een maximum van € 5.000,-. Voor bedrijven en instellingen is € 15.000,- het maximum bedrag. Daarnaast zijn er voor de aanschaf van zonnepanelen diverse leningen en hypotheken af te sluiten met een aantrekkelijk rentetarief. Het aantal zonnepanelen dat u nodig hebt, hangt af van uw wensen en van de oppervlakte van uw dak. Wilt u bijvoorbeeld helemaal zelf in uw energiebehoefte kunnen voorzien, of is het de bedoeling om bijvoorbeeld de helft van uw totale energieverbruik op te wekken? Uw zonnepanelen leverancier kan u precies vertellen wat de mogelijkheden zijn. In Almere schijnt de zon gemiddeld 1650 uren per jaar. Profiteer daarom ook zoveel mogelijk van deze onuitputtelijke en gratis energiebron.

Offertes vergelijken

Woont u in Almere en wilt u in zonnepanelen investeren? Dan kunt u gratis en geheel vrijblijvend offertes aanvragen. Zo kunt u de meest voordelige optie vinden waardoor u tot wel 40% op de kosten kunt besparen.