Zonnepanelen Amsterdam

Zonnepanelen in Amsterdam leveren een uitstekend rendement op, want de zon schijnt in dit gebied gemiddeld 1650 uren per jaar. Via onze website vindt u heel gemakkelijk een vakkundig installateur van zonnepanelen in Amsterdam.

Bewust kiezen

Hoewel zonnepanelen de laatste jaren behoorlijk in prijs gedaald zijn, gaat het nog steeds om een flinke investering. Dan is het heel verstandig om meerdere prijsopgaves naast elkaar te leggen. Vul daarom eerst uw postcode in en u ontvangt maximaal 5 offertes van leveranciers van zonnepanelen.

De beste service

Een afspraak met een installateur uit de buurt is gewoonlijk snel geregeld. Het is zelfs mogelijk dat het bedrijf al bekend is in uw woonwijk en er misschien al eerder zonnepanelen heeft geplaatst.

Ook buiten Amsterdam

Omdat het voor elke woningbezitter interessant is om 40% op de energierekening te besparen, plaatsen de leveranciers doorgaans ook zonnepanelen in:

  • Amstelveen
  • Diemen
  • Hoofddorp
  • Zaandam

Wat kost het om zonne-energie op te wekken?

De kostprijs van een zonnepaneel is onder andere afhankelijk van het type, de kwaliteit, het vermogen en de installatiekosten. Gemiddeld ligt de prijs van een zonnepaneel tussen de € 100,- en € 300,-. Het aantal zonnepanelen dat u kunt plaatsen is afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak en de hoeveelheid stroom die u wilt opwekken. U komt al snel uit op een totaalbedrag dat groter is dan € 5.000,-. Zonnepanelen hebben maar weinig onderhoud nodig, maar ze moeten wel regelmatig schoongemaakt worden om optimaal te blijven functioneren. U verdient de investering in deze duurzame energie binnen 10 jaar terug en daarna profiteert u nog zeker 15 jaar van gratis stroom. Woningeigenaren uit Amsterdam kunnen nu een goedkope lening van het Nationaal Energiebespaarfonds, of een Energielening van de Gemeente Amsterdam aanvragen.

40% op de kosten besparen

Wilt u zonnepanelen laten plaatsen in Amsterdam? Dan kunt u hier kosteloos en eenvoudig meerdere offertes aanvragen voor zonnepanelen specialisten in uw regio. Door het vergelijken van prijzen kunt u tot wel 40% besparen op uw zonnepanelen.