Zonnepanelen Friesland

Wilt u zonnepanelen in Friesland op uw dak laten plaatsen? Dan kunt u dat het beste laten doen door een erkende leverancier van zonnepanelen uit Friesland.

Kies bewust

Met zonnepanelen kunt u tot wel 40% besparen op uw energiekosten. Daarnaast is deze duurzame energie veel beter voor het milieu. De prijzen van zonnepanelen zijn de laatste jaren gedaald, maar toch is het nuttig om meerdere offertes naast elkaar te leggen. Daarvoor hoeft u alleen maar even uw postcode in te vullen op deze website.

Dichtbij is beter

De offertes die u ontvangt zijn van installatiebedrijven uit uw directe omgeving, en dat scheelt u al direct in de voorrijkosten. Bovendien is het handig als er eens een monteur langs moet komen voor onderhoud aan de installatie.

Ga ook voor duurzaam

Er zijn ook in Friesland steeds meer huishoudens die overstappen op de voordelige stroom van zonnepanelen. De installateurs van zonnepanelen werken namelijk niet uitsluitend in Leeuwarden of Heerenveen, maar ze nemen ook opdrachten aan in:

  • Arum
  • De Knipe
  • Drachten
  • Finkum
  • Kubaard
  • Poppenwier

Een zonnige toekomst

Zonnepanelen kunnen zowel op platte als hellende daken van huizen, garages, schuren en bedrijfspanden worden geïnstalleerd. Zeker in Friesland, een provincie met gemiddeld 1650 uren zonneschijn per jaar, is dit dus een uitstekend idee. Direct vanaf het moment dat de zonnepanelen geplaatst zijn, beginnen ze zichzelf terug te verdienen. Na ongeveer 9 tot 10 jaar hebt u de investering er weer uit. Daarna profiteert u nog vele jaren van gratis stroom en dat is toch een prachtig vooruitzicht. Woningbezitters in Friesland kunnen voor de aanschaf van een zonneboiler met collector een subsidie aanvragen via De Friese Energiepremie. Zo wordt een dergelijke besparende en milieuvriendelijke investering nog interessanter voor u.

Voordelige specialisten in Friesland

Voordelige zonnepanelen specialisten in Friesland vindt u hier. Door meerdere offertes aan te vragen van zonnepanelen specialisten in Friesland, kunt u een stuk goedkoper uit zijn. Door het vergelijken van de vrijblijvende offertes vindt u namelijk eenvoudig de goedkoopste optie.