Zonnepanelen Groningen

Met zonnepanelen uit Groningen kunt u zelf duurzame energie opwekken. Dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Ontdek de beste installateurs van zonnepanelen in Groningen.

Vergelijk de prijzen

Bent u geïnteresseerd in een duurzame investering waarmee u tot wel 40% op uw energierekening kunt besparen? Vul dan bovenaan deze pagina uw postcode in. Dan ontvangt een aantal offertes van zonnepanelen installateurs, waar u de beste keuze uit kunt maken.

Kwaliteit uit de regio

Een installatiebedrijf uit Groningen is vaak al bekend met de plaatselijke bouwstijlen en de regelgeving betreffende zonnepanelen. Bovendien is het handig als u een monteur nodig hebt voor onderhoud of reparatie aan uw zonnepanelen.

Een goede opbrengst in Groningen

In de stad Groningen zijn al veel zonnepanelen geplaatst, maar juist het weidse platteland is heel geschikt voor het opwekken van duurzame zonne-energie. Vraag daarom ook vrijblijvende offertes aan als u bijvoorbeeld woont in:

  • Delfzijl
  • Loppersum
  • Roden
  • Slochteren
  • Winsum
  • Zuidhorn

Duurzame energie loont

Hoewel de westelijke kustprovincies gemiddeld meer zonuren hebben, blijkt uit metingen dat Groningen ook goed scoort bij de Landelijke Opbrengst Berekening (LOB). Zonnepanelen werken namelijk niet alleen als de zon schijnt, maar ze functioneren ook op de bewolkte dagen. Door de plaatsing van zonnepanelen bespaart u niet alleen op uw energierekening, u verbetert tevens het energielabel van uw woning. Omdat u wel eerst een investering moet doen, zijn er voor Groningse woningeigenaren verschillende leningen en hypotheken met een gunstig rentetarief af te sluiten. De Rijksoverheid stelt geen landelijke subsidie meer voor zonnepanelen beschikbaar, maar er zijn zeker nog gemeenten die (tijdelijke) subsidieregelingen aanbieden. Wij adviseren u daarom altijd eerst bij uw gemeente naar de eventuele mogelijkheden te informeren.

40% besparen

De prijzen van de verschillende zonnepanelen specialisten kunnen onderling erg verschillen. Door offertes van leveranciers in uw regio met elkaar te vergelijken, kunt u eenvoudig de meest voordelige optie vinden en zo tot wel 40% op de kosten besparen. Het aanvragen van offertes is kosteloos en vrijblijvend.