Zonnepanelen Zwolle

Zonnepanelen in Zwolle zorgen voor een bijzonder interessante verlaging van uw energierekening. Besparingen tot wel 40% zijn zeker haalbaar met zonnepanelen uit Zwolle.

Zoek het niet te ver

Een installateur uit de streek is dikwijls snel beschikbaar om bij u langs te komen voor een vakkundig advies. Bijkomend voordeel is dat u minder aan voorrijkosten hoeft te betalen.

Vergelijk voordat u koopt

Omdat zonnepanelen onderling nogal in prijs kunnen verschillen, raden wij u aan om altijd meerdere prijsaanbiedingen aan te vragen bij verschillende leveranciers. Zo kunt u in alle rust een weloverwogen keuze maken. Vul linksboven uw postcode in en u krijgt maximaal 5 offertes van bedrijven uit uw eigen regio.

Zwolle en omstreken

Ook als u in één van onderstaande plaatsen woont, zijn de specialisten uit Zwolle bereid om de duurzame zonnepanelen op het dak van uw woning te plaatsen:

    • Hattem
    • Hasselt
    • Kampen
    • Wezep
    • IJsselmuiden

Bevorderende maatregelen

Het bedrag dat u investeert in zonnepanelen verdient u binnen 10 jaar terug. Maar zonnepanelen gaan veel langer mee en zelfs na 25 jaar leveren ze u nog steeds goedkope stroom. Een perfecte besparing op uw maandelijkse woonlasten en ook nog eens goed voor het milieu. Bezit u bijvoorbeeld een woning in Zwolle, die ouder is dan 1 jaar? Dan kunt u een aanvraag indienen voor de Duurzaamheidslening voor particuliere woningeigenaren. Deze lening heeft een zeer gunstig rentetarief en is bestemd om energiebesparende en energieopwekkende maatregelen te financieren. Ook inwoners van een aantal omliggende gemeenten kunnen hiervan profiteren. Daarnaast zijn er steeds meer banken die u korting geven op de hypotheekrente als u het energielabel van uw huis hebt verhoogd. Wilt u meer weten over zonne-energie, maak dan zo snel mogelijk een afspraak met een specialist.

Offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de exacte prijzen van zonnepanelen? U kunt gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij meerdere zonnepanelen specialisten in Zwolle. Door het eenvoudig naast elkaar leggen van offertes, kunt u veel geld besparen op zonnepanelen.