Offerte zonneboilers

Vraag zelf offertes van verschillende zonneboiler bedrijven aan. U vergelijkt zelf de offertes van deskundige en professionele leveranciers.

Bespaar tot 40% op de totale kosten

De prijzen van zonneboilers zijn afhankelijk van onder andere het formaat van de zonneboiler. Hieronder ziet u een overzicht van de gemiddelde prijzen van een zonneboiler:

Soort zonneboilerGem. prijs (incl. installatie)Jaarlijkse besparing in m3 aardgasJaarlijkse besparing in euro's
1 collector, boiler 100 liter€ 2.200100 m3€ 65
2 collectoren, boiler 100 liter€ 3.000135 m3€ 85
2 collectoren, boiler 200 liter€ 3.500185 m3€ 120
3 collectoren, boiler 300 liter€ 5.000285 m3€ 185

Heeft u een huishouden dat bestaat uit 2 personen en heeft u aan een kleine zonneboiler voldoende? Voor een zonneboiler van 100 liter en met 1 zonnecollector, betaalt u gemiddeld € 2.200, inclusief installatie. De prijzen kunnen erg verschillen per leverancier. Het is daarom verstandig om offertes van verschillende zonneboiler leveranciers met elkaar te vergelijken. U kunt tot maximaal 5 verschillende offertes vergelijken, omdat de prijsverschillen tussen verschillende leveranciers erg groot kunnen zijn. Mensen die u voorgingen hebben tot wel 40% op de totale kosten bespaard door het vergelijken van offertes.

Onderdelen van offerte

Offertes van zonneboiler leveranciers bevatten een overzicht van de prijs- en productinformatie. Onder andere de volgende zaken staan op een offerte vermeld:

  • Prijzen van de zonneboilers
  • Installatiekosten
  • Voorrijkosten
  • Btw

Per leverancier kan het verschillen hoe de offerte eruit ziet en in sommige gevallen kunnen er onduidelijkheden bij u ontstaan. Indien dit zo is, schroom dan niet om te vragen. Het is namelijk belangrijk dat u goed geïnformeerd bent, zodat u nooit voor verrassingen kunt komen te staan.

Installatiekosten

Met de aanschafkosten voor een zonneboiler bent u er nog niet. Hier moet namelijk ook nog een zonnecollector aan gekoppeld worden. De installatie kunt u het best overlaten aan een professional. Dan weet u dat zeker dat de zonneboiler en zonnecollectoren goed en nauwkeurig geïnstalleerd worden. Ook de installatiekosten verschillen per leverancier. Hierdoor is het niet mogelijk om hier een prijsindicatie voor te geven. Op de offerte zal u zien welke kosten voor de installatie gerekend zullen worden.

Prijsverschil

De prijsverschillen tussen verschillende zonneboiler leveranciers kunnen hoog oplopen. Het is dan ook verstandig dat u meerder offertes aanvraagt om zo de verschillende leveranciers te vergelijken. Op deze manier kunt u de meest geschikte leverancier kiezen. U kunt via onze website eenvoudig, snel én gratis meerdere offertes aanvragen. Mensen die u voorgingen hebben hierdoor tot wel 40% op de totale kosten bespaard.